Doritorii de vacanțe exotice se pot bucura de o nouă ofertă. A fost deschisă licitația pentru primul zbor în spațiu cu echipaj al navetei New Shepard de la Blue Origin, companie fondată de miliardarul Jeff Bezos, proprietarul Amazon. Însă cei care vor opta pentru o astfel de experiență vor trebui să plătească o avere.

Potrivit reprezentanților companiei, licitația pentru biletului câștigător se va organiza în trei etape. Prima, care a început pe 5 mai, a fost una cu ofertă în plic sigilat și astfel doritorii nu au putut afla sumele ofertate de alți participanți.

Din 19 mai ofertele au devenit publice iar suma la care a ajuns prețul singurului bilet a urcat deja la 2,8 milioane de dolari. Această etapa se va încheia pe data de 10 iunie. Ultimul pas spre adjudecarea biletului de vacanță va avea loc însă pe 12 iunie când va fi organizat un eveniment live la care doritorii vor putea licita pentru ultima dată.

Banii strânși de pe urma vânzării acestui bilet vor fi donați fundației Club for the Future care își propune să inspira generațiile viitoare să urmeze o carieră în modelul de educație STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică).

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *