Piscina în aer liber a fost construită la o înălțime de 293 de metri și a fost recent certificată de Guinness Book. Vezi care sunt condițiile de intrare!

Dubai, orașul celor mai înalte zgârie-nori din lume, își așteaptă turiștii cu o noua atracție. O piscina situată la etajul 77 al unui luxos complex hotelier, Address Beach Resort, care dispune de sute de camere și zeci de apartamente destinate turiștilor.

Accesul la piscina este limitat doar oaspeților hotelului cu vârsta peste 21 de ani. Răsfoiește galeria pentru mai multe fotografii.

De la înălțimea sa incredibilă de 293 de metri și cu vederea întreptată spre mare puteți vedea unele dintre principalele atracții din Dubai , cum ar fi acum iconicul Ain Dubai și hotelul Burj Al Arab, dar și apusuri de soare incredibile și vederi panoramice ale plajelor orașului și portul de agrement, Insula Bluewater, Palm Jumeirah sau Insulele Lumii. 

Tot pe acoperiș puteți servi și cina la restaurantul Zeta Seventy Seven, specializat în bucătăria asiatică, inaugurat recent pentru publicul larg.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *