Închirierile în regim hotelier sunt preferate de turiști pentru vacanța de vară, în 2021.

Calpe este una dintre cele mai frumoase stațiuni de pe Costa Blanca, preferată de turiști britanici, belgieni și nemți. Orașul oferă posibilități infinite pentru relaxare, shopping, plimbare, drumeții și chiar adrenalină. Are câteva plaje de o parte și de alta a Peñon-ului, stânca emblematică care se înalță din Marea Mediterană: plaja cu pietre netede și albe este spectaculoasă, plaja Fossa este aproape de port, în partea nouă a orașului, înconjurată de hoteluri înalte și restaurante, iar Arenal Bol este în inima orașului.

Plaja cu pietre Calpe, copyright dor de vacanta.ro
Calpe pueblo, copyright dor de vacanta.ro
Plaja Arenal, copyright dor de vacanta.ro
Plaja Arenal, copyright dor de vacanta.ro
Port turistic, copyright dor de vacanta.ro
Plaja Fossa, copyright dor de vacanta.ro

Plaja Arenal este cea mai căutată pentru nisipul fin, înconjurată de o promenadă cu palmieri, restaurante, terase și magazine. Este aproape de centrul vechi al orașului, care are farmecul satelor mediteraneene cu străduțe înguste, case tradiționale ornate cu faianța tipică valenciană, oleandri și citrice. Așa că mulți preferă să închirieze apartamente în Calpe Pueblo ca să fie aproape de toate atracțiile turistice.

Am găsit un apartament spațios, față de ceea ce se găsește în mod obișnuit în centrul vechi, de aproximativ 70 de metri pătrați, cu un dormitor generos și living care poate găzdui până la 4 persoane. Locuința dispune de aer condiționat atât în living cât și în dormitor.

Living, copyright. dordevacanta.ro
Living, copyright. dordevacanta.ro

Livingul are două canapele, dintre care una extensibilă și dă spre o terasă închisă de unde se poate ieși spre un balcon micuț, practic pentru cei face doresc să fumeze.

Dormitorul este spațios, are dulap încastrat în perete și o zonă de relaxare.

dormitor, copyright dordevacanta.ro
zonă de relaxare, copyright dordevacanta.ro

Bucătăria este micuță, dar perfect utilată și are avantajul de a fi separată de restul casei. Iar baia are cadă cu duș și mașină de spălat.

Dacă vrei să îți petreci vacanța într-o stațiune de vis și să te simți ca acasă, grăbește-te să faci o rezervare. Este destul de solicitat. Prețul este de 500 de euro pe săptămână, plus 30 de euro pentru serviciul de curățenie. O firmă specializată igienizează apartamentul după fiecare utilizare.

Pentru detalii sau rezervări sună la 0034/643807407. Îți va răspunde Marius, în limba română.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *