Vrei să te simți ca un rege sau o regină în următoarea ta vacanță? Pentru prima dată în istoria Palatului Versailles turiștii au posibilitatea de a sta la una dintre cele mai opulente adrese din lume. Iar prețurile sunt pe măsură!
Sala Oglinzilor

Pentru nu mai puțin de 1700 de euro pe noapte oricine poate avea privilegiul de a se caza aici. Le Grand Controle a fost amenajat în trei clădiri istorice datând din 1681 restaurate de arhitectul și designerul de interior Christophe Tollemer.

Le Grand Controle oferă vederi fabuloase asupra faimoasei Orangerie a palatului, unde pot fi admirați portocali, lămâi, oleandri, palmieri și rodii.

Pe lângă camere individuale și apartamente, turiștii au la dispoziție și un centru SPA cu piscină interioară.

Oaspeții vor avea un majordom dedicat, acces la palat și vizite private la Le Hameau de la Reine, un refugiu unde Marie Antoinette a făcut plimbări și s-a distrat cu prietenii, zone rezidențiale „niciodată văzute” și exclusiv folosite de monarhi.

De asemenea, doamnele vor avea acces la o garderobă regală impresionantă și vor putea face ședințe foto în propria cameră. Turiștii vor avea acces după orele de vizită în Sala Oglinzilor, unde se află cele 357 de oglinzi ale palatului.

Lansarea Le Grand Controle a fost amânată din cauza pandemiei covid-19, însă va fi, fără îndoială, o încântare pentru cei care doresc să își petreacă vacanța în acest Patrimoniu Mondial Unesco.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *