Au închiriat un avion, au zburat spre Scoția și în final au ajuns la Praga unde au văzut meciul înconjurați de suporterii echipei adverse.

Euro 2020 nu încetează să ne uimească! După ce un grup de suporteri francezi au ajuns la București în loc de Budapesta pentru a-și urmări propria națională jucând la EURO 2020, acum a venit rândul a 4 suporteri croați să aibă parte de aventura vieții.

Pe 18 iunie, Croația a jucat cu Cehia în al doilea meci de la EURO 2020. După ce a pierdut primul meci din faza grupelor cu 1-0 în fața Angliei, Croația avea nevoie de un rezultat pozitiv în acest meci pentru a trece la următoarea fază eliminatorie a turneului. Fanii săi erau, de asemenea, pregătiți să meargă mai departe.

Patru suporteri au închiriat un avion privat pentru a ajunge în Scoția și și-au anunțat și prietenii că au reușit să găsească o cale de a ajunge în acea zi la meciul naționalei care avea să se desfășoare pe celebrul stadion din Glasgow Hampden Park. Mai mult obținuseră și un discount substanțial deoarece proprietarul companiei aeriene care le închiriase avionul era fan al echipei Croate.   

pilotul avionului privat

Însă entuziasmul le-a fost spulberat în momentul în care se aflau în zbor deasupra Scoției. Căpitanul aeronavei a venit și le-a spus că a fost informat de turnul de control că trebuie să părăsească de urgență spațiul aerian scoțian deoarece din cauza pandemiei, nu aveau voie să aterizeze. În euforia momentului cu toții uitaseră că Croația figurează pe lista portocalie a Marii Britanii și că turiștii care vin din aceste țări trebuie să stea obligatoriu 10 zile în carantină.

Pentru a nu pierde totuși meciul, comandantul aeronavei a schimbat planul de zbor și în cele din urmă au aterizat la … Praga, în Cehia.

Și astfel cei patru aventurieri au ajuns să urmărească meciul printre suporterii echipei adverse. Până la urmă, rezultatul final a fost 1-1.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *