Parcul se intinde pe o suprafata de 10 hectare si gazduieste 800 de animale din peste 100 de specii, printre care lei, gorile, girafe si elefanti. Noi am filmat experienta noastra acolo, ca sa iti faci o idee despre ceea ce vei descoperi in interior!

Un parc de atractii minunat pentru copii si adulti! Este foarte accesibil deoarece se afla chiar in inima Valenciei, asa ca poti descoperi savana si animalele junglei, fara a iesi din oras! Accesul este limitat din cauza pandemiei si trebuie sa va rezervati intrarea si intervalul orar pentru vizita pe site-ul Bioparc, de unde puteti cumpara direct biletele. Trebuie insa, sa le aveti printate la intrarea in parc.

Exista parcare subterana pe cateva nivele si costa in jur de 6 euro toata ziua, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu aveti unde sa lasati masina. Daca mergeti cu copiii va recomandam sa aveti palarii de soare, mai ales la amiaza arsita poate fi sufocanta in Valencia!

In interiorul parcului, pe langa animale si habitaclurile lor naturale aveti la dispozitie numeroase restaurante si evenimente printre care o cina in savana printre tigri si lei, la lumina lumanarilor. Preparatele sunt gatite de un chef renumit si trebuie de asemenea sa faceti rezervare. E genul de parc unde va puteti relaxa o zi intreaga si chiar merita!

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *