Mai sunt doar câteva săptămâni și începe sezonul vacanțelor de vară. Și cel mai important lucru îl reprezintă valiza pe care o veți lua cu voi în acest timp. Așa că pentru a nu avea probleme iată câteva recomandări care vă pot ajuta în gestionarea lucrurilor pe care le veți lua cu voi.

Evaluează condițiile călătoriei tale 

Trebuie să fiți conștienți de locul în care veți merge, adică știți care este clima, tipul de sol (plajă sau munte) și câte zile veți călători. Având în minte aceste aspecte încercați să aduceți o schimbare în ținuta pe care o veți purta zilnic. Un uitați că puteți combina diferite articole vestimentare și este foarte important ca bagajul să fie făcut cu o zi înainte de plecare în concediu. Acest lucru vă va ajuta să luați orice îmbrăcăminte este la îndemână, mai degrabă decât să vă răsfoiți întreaga garderobă. 

Rulați în loc să pliați

Îmbrăcăminte poate fi rulată în loc de a o împături. Acest mic secret vă va permite să aveți mai mult spațiu la îndemână deți primul sentiment va fi că de fapt o mototoliți. Pentru lucruri mici, cum ar fi bijuteriile și periuțele de dinți, utilizați pungi ușor mai mici pentru a păstra aceste articole separate de îmbrăcăminte. 

Începeți cu aveți strict nevoie evidentul

Înainte de a începe să vă organizați bagajul, găsiți articolele la care nu puteți renunța. De exemplu o pereche de adidași, un costum de baie, un prosop, ochelari de soare și lucruri pe care le purtați pe plajă și care vă fac să vă simțiți confortabil. Gândiți-vă apoi la hainele pe care le veți folosi pentru lucrurile pe care le veți face în timpul călătoriei și identificați ce a mai rămas. Un în ultimul rând oricând o pereche de pantaloni scurți poate fi purtată alături de o cămașă cu mânecă lungă.

Trusa de prim ajutor este esențială pentru călătorii 

Într-o geantă sau o geantă mică, păstrați-vă produsele de înfrumusețare și de curățare și chiar acolo sau în altă parte, puneți o mică trusă de prim ajutor. Câteva comprese și bandaje, o sticluță de spirt și o rolă de leucoplast pot fi utilizate pentru posibile zgârieturi sau lovituri. În cazul în care călătoria voastră va fi în zone călduroase luați cu voi și un spray sau o cremă pentru țânțari. Și nu uitați să aveți la îndemână și câteva medicamente pentru un posibil disconfort.

Vacanță plăcută!

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *