Din iunie turiștii care își rezervă vacanțe în Sicilia pot profita de voucherele gratuite puse la dispoziție chiar de autoritățile locale.

Proiectul See Sicily are ca principal scop relansarea turismului doborât de pandemie. Bugetul?  Peste 75 de milioane de euro. Astfel toți turiștii beneficiază de o noapte în plus de cazare la rezervarea a minimum 3 nopți în peste 350 de hoteluri.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie doar să faceți clic pe pagina www.visitsicily.info/seesicily  și să contactați unul dintre operatorii înscriși în program, inclusiv agenții. 

Serviciile turistice suplimentare sunt, de asemenea, incluse gratuit în pachetul SeeSicily. Pentru a face față cererilor autoritățile au rezervat deja 100.000 de camere de hotel, peste 70.000 de excursii și 10.000 de ședințe de scuba diving cu instructor. 

Din luna iulie puteți opta și pentru intrări la muzee gratuite, iar din octombrie puteți beneficia de reduceri la toate zborurile naționale și internaționale. Voucherele sunt individuale și pot fi utilizate o singură dată.

Aceeași oferta o puteți regăsi și dacă vreți să vizitați Regiunea Lazio, inclusiv Roma. Hotelurile oferă pachet de cazare de 3 nopți plus una gratis.

Trebuie să țineți cont însă că Italia cere în continuare un test Covid negativ pentru a putea intra în țară.

dordevacanta.ro

View all posts

1 comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *