Peste 30.000 de hoteluri din întreaga lume participă la acest evenimennt. Ofertele au discounturi de până la 60 la sută,.

Cea mai mare campanie de vacanțe la preț redus începe în câteva zile. Aceasta este lansată de expedia.com una dintre cele mai importante companii de turism online din Statele Unite.  Pentru a beneficia de oferte trebuie să vă descărcați aplicația mobilă Expedia sau să vă faceți un cont pe site-ul companiei.

Potrivit anunțului făcut de agenție timpul pentru a vă cumpăra o vacanță de vis la un preț redus este unul limitat: între 8 și 12 iunie.

„Expedia Travel Week este cu adevărat cel mai mare eveniment de vânzări organizat de noi până acum și conține cele mai multe pachete de turism  oferite vreodată clienților noștri” a declarat Shiv Singh, vicepreședinte și general Manager, Expedia Brand

Expedia a avut în anul 2019 venituri de peste 12 miliarde de dolari iar din 2017 Chelsea Clinton, fiica fostului președinte american Bill Clinton face parte din echipa de conducere a companiei.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *