Fără paradă, celebrele personaje din desenele animate sau spectacole și cu restricții de siguranță! Vezi care sunt condițiile de acces.

Parcul tematic îi întâmpină din nou pe vizitatori după mai bine de un an de pauză din cauza pandemiei Covid. Accesul este limitat iar purtarea măștii este obligatorie pentru toate persoanele de peste 6 ani.

Au fost introduse măsuri de distanțare socială iar mai multe servicii precum Single Rider și Fastpass nu sunt disponible momentan. Locurile de joacă pentru copii, întâlnirile cu personajele Disney și experiențele de makeover sunt, de asemenea, temporar indisponibile, la fel ca spectacolele Disney Stars on Parade și Disney Illuminations. Cu toate acestea sute de turiști și-au rezervat deja bilete în prima zi de redeschire a parcului tematic.

Anul acesta Disneyland Paris va inaugura și un nou hotel.

Disney’s Hotel New York – Art Marvel va fi deschis pe 21 iunie iar construcția este inspirată de personajele Marvel dar și de atmosfera Manhattanului.

În prezent, Franța se recuperează după un al doilea val de Covid, maștile nu mai sunt obligatorii în aer liber, iar restaurantele și magazinele funcționează cu acces limitat în interior.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *