Data inaugurării coincide cu ziua în care Spania își deschide granițele pentru toți turiștii vaccinați. Ți-am pregătit o galerie pentru a vedea cum va arăta una dintre cele mai luxoase locații de pe Gran Via.
Cameră Suite

Pestana CR7 Gran Vía Madrid este primul hotel pe care Ronaldo îl deschide în capitala Spaniei.

Hotelul se află într-o clădire cu 10 etaje construită în anul 1923, are 168 camere, restaurante, terase, săli de fitness și piscină.

Barul în alb și negru, culorile echipei Juventus
Sala de fitness

Starul a amenajat și un bar sportiv pentru fanii săi, iar turiștii pot admira Madridul de pe acoperiș, singurul cu vedere de 360° asupra capitalei Spaniei.

Piscina de pe acoperiș

Investiția făcută de starul portughez se ridică la 13 milioane de euro și este  este prima din afara Portugaliei, după succesul hotelurilor sale din Lisabona și Funchal. 

Recent, Cristiano Ronaldo a fost implicat într-o remarcabilă controversă la Lisabona, unde consiliul municipal a deschis o anchetă pentru a stabili dacă fotbalistul a efectuat o lucrare în penthouse-ul său de lux fără acordul autorităților și a vecinilor. Locuința este situată în complexul Castilho 203 iar fotbalistul a plătit mai mult de șapte milioane de euro pentru aceasta.

Inspecția consiliului municipal din Lisabona vine după ce partenera lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a publicat un videoclip pe rețelele sale de socializare mai multe imagini în care o structură metalică, ce nu se afla în proiectul original, a fost observat pe terasă. 

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *