Deschiderea turismului în luna iunie a coincis cu acordarea de stimulente de călătorie turiștilor care vor să viziteze Malta

Istoria bogată a Maltei și orașele cu ziduri de calcar fac ca acesta să fie  unul dintre cele mai speciale locuri pe care le veți vizita vreodată. Insula găzduiește cele mai vechi structuri de piatră din lume (unele mai vechi decât Stonehenge și Piramidele Egiptului), iar albastrul Mediteranei și plajele scăldate de soare sunt locurile ideale de relaxare.

Autoritățile au pregătit vouchere pentru turiști atât pentru cazare la hotel, cât și pentru excursii și scufundări. Malta speră că stimulentele vor aduce în jur de 35.000 de turiști. Află toate informațiile despre hotelurile incluse în program.

Puteți primi până la 200 de euro pentru cazare, cu condiția să stați cel puțin 3 nopți.

  • 200 de euro/persoană pentru un hotel de 5 stele
  • 150 de euro/persoană pentru un hotel de 4 stele
  • 100 de euro/persoană pentru un hotel de 3 stele

Descoperă adâncurile Mediteranei

Dacă sunteți un pasionat de scufundări acum este momentul să profitați. Binecuvântată cu un climat blând și amplasată în ape cristaline, Malta și insulele sale surori, Gozo și Comino, vă oferă o experiență memorabilă, în care momentele de relaxare completă pot fi combinate cu explorarea numeroaselor comori culturale, artistice și naturale ale insulelor. Așadar, mergeți mai departe și scufundați-vă în istorie și un stil de viață cald mediteranean!

Vezi lista cu centrele specializate care oferă servicii de scuba diving.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *