Celebrul jucător de tenis Roger Federer și actorul premiat cu Oscar Robert de Niro sunt protagoniștii unui spot publicitar care promovează turismul din Elveția. Clipul are deja peste 50 de milioane de vizualizări.

„Când ai nevoie de o vacanță bună, fără multă dramă, ai nevoie de Elveția”, este sloganul campaniei publicitare care invită turiștii să se bucure de o „Elveție perfectă” în mijlocul unei pandemii. 

Conceptul de marketing aparține agenției Wirz BBDO iar idea în jurul căreia este dezvoltat spotul este rugămintea adresată de Federer lui de Niro de a realiza un film despre Elveția.

Filmat în toamna anului trecut în Zermatt, Elveția și la New York de către Martin Werner, spotul îi arată pe De Niro și Federer glumind, prin intermediul  telefoanelor mobile  despre avantajele și dezavantajele realizării acestui documentar.  

În timp ce Federer se relaxează în împrejurimile frumoase ale Alpilor Elvețieni, De Niro îi reproșează acestuia că nu există niciun fel de dramă în  imaginile trimise de atlet.

„Uită-te unde ești, Roger”, îi spune nervos de Niro. „Ai munții tăi, stațiunile de schi, orașele tale fermecătoare, văile verzi, dar nu există dramă! Nu există deloc dramă! “

După ce Federer face un ultim efort în al convinge pe de Niro prezentându-i stațiunile de schi, posibilitatea de a face parașutism sau celebrele pajiști unde pasc vacile elvețiene, De Niro îi transmite ferm un ultim răspuns: „Nu se va întâmpla. Poate ar trebui să-l suni pe Hanks “. 

Mesajul spotului publicitar se închei cu textul: „Când ai nevoie de o vacanță fără dramă, ai nevoie de Elveția”.

La începutul acestui an, Federer a devenit ambasador oficial pentru turism în Elveția. „Posibilitatea de a promova țara căreia îi datorez atât de mult și în care trăiesc încă mă umple de mândrie”, a declarat acesta într-un comunicat de presă  transmis jurnaliștilor elvețieni.

Spotul publicitar va fi difuzat la nivel global, iar campania include printre altele și proiecții video pe panouriledigitale amplasate în Piccadilly Square din Londra.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *