Autoritățile de pe Insula distracțiilor caută „spărgători de petreceri” și speră că astfel vor reduce numărul focarelor covid.

În acest moment, din cauza pandemiei, în Ibiza stingerea se dă la ora 1,00. Toate restaurantele, localurile și cluburile de noapte trebuie să închidă și să trimită petrecăreții acasă. Lucru greu de realizat pentru cei care vin pe Insulă special pentru distracție. Așa că petrecerile continuă în spații private. Turiștii închiriază case de vacanță cu piscină unde să nu poată fi deranjați de poliție. În luna august închirierea unor astfel de proprietăți a crescut cu 80 la sută.

Pentru a reuși să oprească petrecerile ilegale, autoritățile au anunțat că vor angaja detectivi cu vârsta între 30 și 40 de ani care să se infiltreze printre turiști și să meargă să se distreze împreună cu ei pentru a afla unde sunt organizate și să anunțe poliția.

Aplicanții trebuie să fie detectivi, dar să arate ca niște turiști ca să se poată amesteca printre turiștii care merg la petreceri.

Mariano Juan Colomar, consilier Ibiza

Insulele Baleare au raportat la începutul lunii august cea mai ridicată incidență din Spania, de aproape o mie de cazuri la suta de mii de locuitori.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *