O experienta pe care nu aveti cum sa o ratati daca ajungeti in Valencia! Mai ales copiii se vor distra de minune. Am realizat un clip care sa cuprinda cele mai interesante atractii pe care le veti vedea dincolo de portile de acces, insa trairile si emotiile intalnirii cu mamiferele oceanului sunt unice asa ca trebuie sa veniti sa va convingeti singuri!

Oceanograful din Valencia nu este doar un acvariu urias, ci un adevărat ocean de senzații! Aici veți descoperi diverse habitate, lumea marină în toate climatele de la tropice la arctic.

Este important ca în ziua în care vreți să vizitați parcul să nu vă planificați altceva. Puteți merge în orice moment al zilei pentru că majoritatea acvariilor sunt acoperite, iar în interior există instalație de climatizare. Verificați pe site ce programe au în ziua respectivă, ar fi păcat să le ratați. În afară de spectacolele cu delfini sunt multe alte evenimente în funcție de perioada din an.

Prețul pentru parcare începe de la 2.3 euro/oră și poate ajunge până la maxim 24 de euro pentru 24 de ore. Însă dacă prezentați biletul de intrare la Oceanograf plătiți doar 7 euro pentru întreaga zi.

Vrei să dormi alături de rechini?

Pe parcursul anului în afara vizitelor turistice, pasionații de viața subacvatică pot face cursuri despre rechini sau meduze. Există și cursuri educative pentru copii. Însă cea mai atractivă activitate este dormitul alături de rechini!

Pentru 90 de euro de persoană, daca vă aduceți de acasă pijama, pernă, pilotă, lanternă și cremă pentru țânțari puteți petrece o noapte unică, alături de rechini. Activitățile încep la ora 20 și includ cina, micul dejun și se încheie a doua zi cu o vizită de voie.

Biletele de acces se plătesc însă separat.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *