În perioada 18 octombrie - 19 decembrie 2021 vârstnicii care vor vizita insula vor beneficia de un cec în valoare de 100 de euro.

Autoritățile malteze și-au propus să sprijine sectorul turistic și după încheierea concediilor de vară. Astfel începând cu data de 18 octombrie dacă aveți 65 de ani sau mai mult veți beneficia de un voucher în valoare de 100 de euro care vă va fi atribuit la sosirea în țară dacă alegeți să petreceți un sejur de minim 15 nopți.    

Pentru a intra în posesia banilor va trebui să prezentați un cod de bare furnizat de operatorul de turism internațional reprezentanților Autorității de Turism Malteze – MTA la birourile de informații turistice situate în  aeroportul internațional din Malta sau la centrul de informații turistice situat lângă Triton Fountain din Valletta. 

Voucherele vor fi oferite turistilor numai la prezentarea pașaportului sau a  documentului de identitate și a biletului de avion de întoarcere, ca dovadă a duratei șederii în Malta. Voucherul poate fi valorificat în restaurante, cazare, magazine și servicii care acceptă tichete guvernamentale.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *