Pentru că Lyon nu este povestea unei nopți, vă oferim a doua noapte! Acesta este sloganul prin care autoritățile locale din orașul francez Lyon și-au propus să-i atragă pe turiști, începând cu data de 9 iunie.

Data coincide cu momentul de la care Franța își redeschide granițele pentru turiștii străini.  

Lyon

Nu mai puțin de 62 de unități hoteliere de trei, patru și cinci stele participă la această campanie promoțională. Oferta este valabilă între 1 iunie și 31 august 2021 iar detalii suplimentare puteți afla accesând acest LINK.

Lyon este cel de al treilea oraș ca mărime din Franța. Este situat la confluența fluviului Rhône cu râul Saône, și este capitala departamentului Rhône și a regiunii Auverge-Ron-Alpi. Prima atestare documentară vine din  primul secol înainte de Hristos când romanii au întemeiat așezarea numită Lugdunum. Astăzi este recunoscut prin cartierul Vieux Lyon, colina Fourvière sau colina Croix-Rousse, cu o suprafață de 500 hectare. De altfel acestea fac parte din anul 1998 din Patrimoniul Cultural al Umanității  UNESCO. 

Dordevacanță.ro îți oferă cele mai bune informații despre cum să îți petreci o vacanță de vis. Nu uita să ne dai un like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *