Compania aeriană WizzAir a lansat deja oferte pentru două noi destinații disponibile din Cluj și București.

Zborurile din România spre Gran Canare, Spania, vor fi operate de pe Aeroportul Henry Coandă din București. Biletele au fost deja puse în vânzare pentru prima cursă care va decola în 6 noiembrie. Plecările vor fi săptămânale, în fiecare sâmbătă.

Este prima companie care lansează o astfel de ofertă pentru turiștii români. Până acum agențiile puneau la dispoziția celor care își achiziționau vacanțe în Insulele Canare doar zboruri charter.

Cea de-a doua destinație anunțată de compania Aeriană va fi către Billund, iar prima aeronava va decola de pe Aeroportul din Cluj în data de 31 octombrie. WizzAir operează și în prezent zboruri spre Billund însă din București și Iași.

WizzAir a lansat în total 122 de noi destinații în această vară, dintre care 10 vor face legătura dintre diferite orașe din Marea Britanie, Germania și Spania. Cele mai populare sunt Dortmund – Palma de Mallorca, Cardiff – Tenerife, Lanzarote și Alicante, Doncaster Sheffield – Alicante, Londra Gatwick – Málaga, Londra Luton – Alicante.

Biletele pentru noile destinații din România au fost deja puse în vânzare.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *