Doritorii pot afla deja cu ce rachetă vor zbura, în ce constă antrenamentul și ce „atracții turistice” vor regăsi la destinație.

Glavkosmos JSC, o filială a agenției spațiale rusești Roscosmos, a publicat pe site-ul său informații pentru potențialii clienți care doresc să plece în cosmos. Turiștii vor fi cazați chiar pe Stația Spațială Internațională (ISS).

Informațiile despre zborurile comerciale către ISS sunt disponibile în rusă și engleză, pe site-ul companiei.  

„Clienții potențiali cu zboruri spațiale cu echipaj comercial pot acum să obțină cu ușurință informații de la sursa oficială cu privire la modul în care va fi aranjat zborul lor către Stația Spațială Internațională”, a declarat Dmitry Loskutov, CEO Glavkosmos.

Potențialii participanți la zboruri spațiale comerciale vor afla în ce navă spațială și rachetă vor face călătorii spațiale, ce sarcini vor fi rezolvate în timpul antrenamentului lor înainte de zbor și ce vor putea face în timpul petrecut în spațiu. “, a adăugat el.

Obiectivul este de a promova realizările industriei spațiale rusești și a rachetelor sale pe piețele mondiale precum și de a gestiona proiecte internaționale complexe. 

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *