Autoritățile au anunțat deja că toată populația adultă a fost vaccinată cu serul rusesc, iar în spitale nu mai există niciun bolnav cu covid-19.

Autoritățile din micul stat peninsular San Marino au lansat una dintre cele mai agresive campanii de atragere a turiștilor. Veți primi pentru doar 15 euro vaccinul rusesc Sputnik V împotriva Covid 19 dacă vă cazați la un hotel pentru cel puțin două nopți și veți reveni peste 21 de zile pentru cea de a doua doză.

Pentru a le demonstra turiștilor că sunt în siguranță, autoritățile centrale au anunțat că întreaga populație de 34.000 de locuitori al micului stat a fost deja vaccinată iar rata de deces din cauza Covid 19 este acum zero.

San Marino, care nu este membru al Uniunii Europene, a început să utilizeze vaccinul rusesc încă din luna februarie. Scăderea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus i-a permis să fie prima țară din Europa care a ridicat cele mai multe restricții.

Sputnik V este evaluat în prezent de Agenția Europeană pentru Medicamente în vederea posible utilizări în Uniunea Europeană, alături de cele deja aprobate de la BioNTEch / Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Janssen.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *