Simplu și rapid și incredibil de gustoasă. Dar atenție, se servește caldă. Iată rețeta creată de chef Mari Cruz González!
foto: cadiz.cosasdecome.es

Pentru 2 persoane

1 salată creață

1 rodie

2 lingurițe de semințe de pin

50 grame de slănină afumată

3 linguri de ulei de măsline extravirgin

1 lingură de oțet

Sare roz de Himalaya

Cum se prepară:

Ia semințele de pin și pune-le într-o tigaie pentru a le prăji puțin. După, te ocupi de slănină pe care o feliezi subțire și prăjești în tigaie până devine crocantă.

Separat prepară salata ca bază pentru ce va urma. Astfel frunzele crețe le iei, le speli bine și le lași la uscat pe un ștergar. După le așezi pe platou, apoi se presară semințele de pin, rodie și șunculița crocantă.

Nu uita de uleiul din tigaie unde ai rumenit semințele de pin și șunculița. Adaugă-l peste salată și mai pune o linguriță de ulei extravirgin. La final stropește cu oțet și presară sarea de Himalaya după gust.

Poftă bună!

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *