Sute de britanici sunt așteptați să sosească în iulie în Insulele Baleare, singura regiune spaniolă aflată pe lista verde a Guvernului Marii Britanii.

Tot mai multe țări impun însă restricții de călătorie din cauza tulpinii delta extrem de contagioase, a virusului covid -19.

Citește și: Îngrijorare în turismul european! Zilnic sute de britanici vaccinați se infectează cu noua tulpină Delta

Spania a anunțat astăzi că toți turiștii britanici vor fi obligați să prezinte un test PCR negativ realizat cu 72 de ore înainte de a ajunge pe insule aici sau să facă dovada că au fost vaccinați complet împotriva Covid 19.

„Vom aplica aceleași măsuri pentru turiștii britanici care merg în Insulele Baleare pe care le aplicăm și restului europenilor. Pentru a ajunge aici vor fi obligați să facă dovada vaccinării complete împotriva Covid 19 sau să prezinte un test PCR negativ realizat cu cel mult 72 de ore înainte de sosire.”

Pedro Sanchez, premierul Spaniei  

În urmă cu câteva zile și Malta, o altă destinație turistică inclusă de Guvernul Jonhson pe lista verde, a introdus restricții pentru turiștii britanici care vor sosi începând cu data de 30 iunie. Astfel persoanele care vor face dovada că au fost complet vaccinate împotriva Covid 19 vor putea intra fără restricții, în caz contrar vor fi obligate să intre în carantină pentru o perioadă de două săptămâni.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *