Insula frumuseții este destinația perfectă pentru familiile cu copii. Apa cristalină, plaja, drumețiile montane, animalele sălbatice sunt doar câteva dintre atracțiile preferate.

O metodă distractivă de a explora plajele din Corsica este cu ajutorul trenulețului care străbate coasta de la Calvi până la Ile-Rousse.

Una dintre plajele preferate de copii este Bravone. Nisipul este curățat zilnic și sunt multe jocuri acvatice gonflabile. O activitate distractivă pe care părinții o practică alături de copii este surful pe placă.

În Sudul insulei te vei bucura de plaje enorme cu nisip alb, iar în nord, în apropiere de  Saint-Florent, poți experimenta plajele sălbatice.

Animalele sunt prezente atât pe plajele sălbatice cât și pe drumurile de munte și se plimbă libere pe stradă așa că să nu rămâi surpins dacă un cerb îți taie calea în timp ce te afli la volan. Iar dacă vrei să petreci o zi departe de plajă, există mai multe grădini zoo care vă vor încânta, cum este parcul “A Cupulatta”, care înseamnă broasca țestoasă.

Dacă vrei să alegi un loc de cazare original, îți sugerăm căsuțele rustice amplasate atât  pe munte cât și in apropierea plajelor. Copiii le vor iubi!

Iubitorii de natură vor avea de ales între drumețiile de munte și escaladă, iar aventurierii se vor lăsa cuceriți de Via Ferrata. Însă e bine să știți că doar copiii de peste 11 ani pot participa la acest traseu.

O altă activitate adaptată pentru cei mai mici este excursia acvatică pe râul Travo, de-a lungul căreia veți găsi tobogane naturale și piscine cu apă cristalină, formate în rocă.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *