Henry Golding vrea ca toată lumea să înceapă călătorească din nou. Și pentru ca acest lucru să devină realitate oferă până la 15.000 de dolari pentru o vacanță de neuitat. Vezi care sunt condițiile.
Henry Golding, alături de soție, la Festivalul Internațional de Film din Singapore

Cunoscut publicului din lumea întreagă pentru rolul lui Snake Eyes din seria G.I. Joe, Golding este și un împătimit al călătoriilor.

„Am călătorit aproape peste tot în lumea largă, fie că am filmat sau am mers ca turist. Am descoperit locuri minunate unde poți  mânca foarte bine, poți explora natura sau te poți pierde pe străzile aglomerate ale orașelor. A călători de fapt este despre toată lumea, indiferent unde îți place să călătorești”.  

Așa că o dată cu relaxarea măsurilor datorate pandemiei de Covid 19, actorul american s-a decis să le facă o surpriză fanilor. În parteneriat cu companía de împrumuturi financiare Affirm a lansat o provocare: poți câștiga în fiecare săptămână din luna iunie un premiu de 5.000 de dolari sau marele premiu de 15.000 de dolari pentru a pleca într-o vacanța de vis. Tot ceea ce trebuie să faci este să cauți o poză mai veche cu tine într-o vacanță petrecută  înainte de pandemie și să o încarci pe platforma Affirm. 

Pentru a vă înscrie în acest concurs trebuie să accesați următorul link  https://www.affirm.com/shopping/travel și urmați instrucțiunile.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *