Tunisia relaxează restricțiile pentru turiștii vaccinați. Cei care vin din zone fără risc epidemiologic nu trebuie să mai stea în carantină sau să prezinte test covid.

Nici turiștii care au trecut prin boală cu cel puțin puțin șase săptămâni înainte de data plecării în vacanță, nu trebuie să respecte restricțiile sanitare.

În schimb, străinii nevaccinați sau cei care un au avut covid și adolescenții cu vârsta peste 12 ani trebuie să prezinte un test PCR negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de a călători în Tunisia și să se autoizoleze timp de șapte zile.

Cu toate acestea, turiștii care își achiziționează vacanțele prin tour operatori sunt scutiți de carantină. Trebuie, însă, să rămână împreună cu grupul din care fac parte tot timpul, folosind transportul și cazarea deja rezervate în prealabil și să respecte protocoalele oficiale Covid.

Noile reguli de acces al turiștilor în Tunisia au fost anunțate o dată cu vaccinarea personalului lucrează permanent în hoteluri, restaurante, agenții de turism, muzee și situri arheologice, precum și a ghizilor turistici și altor categorii de angajați care intră în contact direct cu turiștii.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *