Recunoscut ca unul dintre cele mai bune orașe din lume pentru a trăi, Valencia este o destinație perfectă pentru relaxare, distracție, cultură, gastronomie și cunoaștere!

Ministerul turismului din Spania a creat un timelapse extraordinar care surprinde în imagini cele mai frumoase și importante locuri din Valencia, însă orașul are mult mai multe de oferit.

Aș spune că este destinația perfectă pentru familii cu copii, plajele sunt extraordinare și se întind pe 25 de km de-a lungul coastei. La 20 de minute de oraș cu mașina poți face un gratar sau drumeții pe munte. Chiar lângă Valencia se află Albufera, o biosferă protejată, natură sălbatică, lacuri și trasee pentru biciclete, situată de-a lungul mării Mediterane.

Parcul Turia este unic în lume. Construit pe fosta albie a râului, străbate întreg orașul și are zone foarte diverse: de la celebrul Oraș al Științelor, trasee pentru biciclete, zone de relaxare, terase, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii și bineînțeles mult îndrăgitul Guliver, uriașul pe care abia așteaptă să se cațere toți copiii.

Oceanograful și Bioparc, cea mai mare grădină zoologică din Europa, aflată chiar în inima orașului, sunt alte două atracții pe care nu trebuie să le ratezi.

Însă pe lângă toate aceastea, trebuie să descoperi orașul: Piața veche sau Mercat Central, străduțele înguste cu terase și magazine, Plaza de la Reina, o bijuterie arhitecturală, Plaza de la Virgen și bineînțeles Plaza del Ayuntamiento. Sunt atât de multe locuri frumoase de văzut încât nu îți va ajunge o singură vacanță.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *