Incidentul a avut loc pe lacul Victoria. Turiștii se aflau într-o barcă și au dorit să imortalizeze un grup de hipopotami în libertate. Din păcate lucrurile nu au decurs așa cum sperau și în câteva clipe fugeau pentru a scăpa cu viață.

Kenya este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat de pe pământ. Dacă ești îndrăgostit de natură, peisaje și animale, țara africană poate deveni paradisul tău privat. De altfel este unul dintre cele mai populare locuri pentru a face safari și poți afla cum trăiesc diferite specii de animale sălbatice în habitatul lor natural. Din păcate este suficient un moment de neatenție pentru ca vacanța de vis să se transforme într-un coșmar.

Așa s-a întâmplat și cu patru turiști care au crezut că orice este posibil. Aflați cu barca pe lacul Victoria s-au apropiat prea mult de un grup de hipopotami. Deși doreau să realizeze câteva fotografii care să le reamintească de vacanța de vis, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. În doar câteva momente fugeau ca să scape cu viață de un hipopotam dezlănțuit.

Așa cum se observă și din film numai prezența de spirit a unui dintre ei a făcut să un asistăm la o tragedia.  În cele din urmă, după câteva momente tensionate, au reușit să lase animalul în urmă, salvându-și astfel viața.  

Nu este de altfel singurul moment tensionat al întâlnirilor dintre oameni și animalele sălbatice. Luna trecută, un american din Salt Lake City a avut parte de o experiența traumatizantă în urma întâlnirii cu o pumă în timp ce se plimba pe munte.

Realizând că felina nu se simte intimidată de prezența sa bărbatul nu s-a speriat și a procedat exact cum trebuie într-o astfel de situație: nu a fugit și cel mai important nu s-a întors cu spatele către animalul sălbatic. A încercat doar să sperie animalul țipând la el și îndepărtându-se treptat. Puma a continuat să-l urmeze timp de mai multe minute după care s-a retras.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *