Polițiștii spanioli au făcut apel la turiști să aibă grijă ce obiecte de valoare poartă asupra lor. O dată cu redeschiderea sezonului turistic a crescut numărul de jafuri.

Imaginile șocante au fost făcute publice de autorități pentru a atrage atenția despre modul în care acționează în acest moment hoții. Practic aceștia dau dovadă de curaj nebun de vreme ce atacurile au avut loc în plină zi în fața unor hoteluri exclusiviste din Barcelona.

În imaginile oferite presei se vede cum ambele jafuri au avut loc în fața hotelurilor unde victimele erau cazate. În prima filmare victima este o femeie care poartă la mână un ceas de 6.000 de euro și este atacă brutal la intrarea în hotel. În cel de-al doilea clip este vorba de un turist căruia îi este smuls de la mână ceasul Rolex. În ambele situații hoții au acționat după același scenariu. Și-au urmărit victimele și le-au jefuit la intrarea în hotel.

Politiștii spanioli trag un semnal de alarmă și asupra riscului de a lăsa nesupraveghetate în mașini obiecte de valoare. Autoritățile au făcut publică reținerea a doi hoți specializați în furtul din mașini din parcările publice cu plată, după ce au dat nu mai puțin de 67 de spargeri.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *