Daniela, gazda acestei minunate vile de vacanță ne-a făcut un tur al proprietății. Primul lucru care te lasă cu gura căscată sunt priveliștile. De jur împrejur sunt numai case de vacanță cu piscine, gradini exotice, palmieri, portocali iar vederile la marea Mediterană sunt hipnotizante.
copyright. dordevacanta.ro

O săptămână în această locație de vis te va costa cu siguranță mai puțin ca în Mamaia, iar posibilitățile sunt infinite.

Calpe este una dintre stațiunile care alcătuiesc Marina Alta. Este pe coasta de Nord a provinciei Alicante înconjurată de perla Costei Brava: Altea, Benidorm, Teulada-Moraira sau Benissa aflate la 10-20 de minute distanță cu mașina.

vedere terasă etaj, copyright. dordevacanta.ro

Dar să revenim la locația noastră. Vila este distribuită pe două etaje independente. La parter sunt bucătăria americană, un salon de luat masa generos, pentru cel puțin 8 persoane care se continuă cu un living impresionant care dă bineînțeles spre terasa din spatele casei și piscina. Mai sunt două bai și două dormitoare.

loc de luat masa și living, copyright. dordevacanta.ro
bucătărie parter și grătar, copyright. dordevacanta.ro
dormitor parter, copyright. dordevacanta.ro
hol distribuție parter, copyright. dordevacanta.ro

La etaj regăsim de asemenea o bucătărie americană, complet utilată cu living ceva mai mic și loc de luat masa care dă spre o terasă cu cele mai bune vederi asupra Marii Mediterane și Peñón de Ifach, stânca pe care cei mai curajoși se aventurează să o escaladeze până în vârf. Mai există de asemenea un dormitor și bineînteles baie.

living etaj, copyright. dordevacanta.ro
dormitor etaj, copyright. dordevacanta.ro
bucătărie etaj, copyright. dordevacanta.ro
baie etaj, copyright. dordevacanta.ro

Dacă sunteți mai multe familii, în curte este suficient spațiu pentru a parca 3,4 mașini. Aveți și loc amenajat pentru grătar, o grădină cu multă verdeață în care să vă relaxați sau să vă bronzați pe sezlonguri după o baie în piscina.

terasă cu piscină, copyright. dordevacanta.ro

Vila poate găzdui până la 10 persoane, pentru 1500 de euro pe săptămână. Este foarte solicitată așa că majoritatea rezervărilor se fac de pe un an pe altul. Dacă vrei să îți petreci vacanța în acest loc minunat poți suna la 0034/627 239 997. Îți va răspunde chiar Daniela, în limba română.

dordevacanta.ro

View all posts

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *